Advert
Advert
Advert

ULUPINAR: GÖKÇEBEYLİLERE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Gökçebey’ de TOKİ tarafından 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen 394 konutun kura çekilişi bugün yapıldı.

ULUPINAR: GÖKÇEBEYLİLERE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Bu içerik 1617 kez okundu.
Advert

    Gökçebey’ de TOKİ tarafından 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen 394 konutun kura çekilişi bugün yapıldı.

    Gökçebey Belediyesi ve TOKİ tarafından gerçekleştirilen Zonguldak Gökçebey TOKİ projesinin hak sahiplerini bulduğu çekiliş için düzenlenen programa AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Kaymakamı, Gökçebey Belediye Başkanı, Devrek Belediye Başkanı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı, AKP Merkez İlçe Başkanı, Zonguldak Muhtarlar Dernek Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Çekiliş öncesi konuşma yapan Özcan Ulupınar; bu proje kapsamında TOKİ tarafından 394 konut yapıldığını ve bugün hak sahiplerine verileceğini, söyledi. Ulupınar şöyle konuştu; “Bununla birlikte AK Partili bir belediye olarak Gökçebey’iileriye götürdüklerini söyleyenUlupınar AKPartili belediyelerin hizmet etmek için görevde olduklarını AK Parti iktidarı olarak hiç kimseye ayrım yapılmadığını ancak diğer belediyelerin hizmette geri kaldı.”

    Gökçebey’e köprüyü de en kısa zamanda yapmak için çalışmaların devam ettiğine değinen Ulupınar, Gökçebey’ i anayola yaklaştırarak terminalin tesisi ve geniş bir yolla Sarıkaş’ a ulaştırıp, çıkmaz sokaklıktan kurtarıp büyük bir ilçe haline getirmek için bütün çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti.

     Başbakanın da geleceği Filyos projesinden de bahseden Ulupınar, 100 yıldır konuşulan bu projenin devletin ve hükümetin desteğiyle en kısa sürede sonuçlanacağını, yer tespitinin yapılıp şantiyenin kurulmaya başladığını duyurdu. Filyos Limanının yapımı esnasında ve bittiğinde binlerce gence istihdam yaratacağını ve Erdemir ölçekli 4 fabrika kapasitesinde olacağını vurguladı.

     AKP’nin icraatlarına değinen Özcan Ulupınar, Bartın’ a, Zonguldak’ a kadar olan yolların bitme seviyesine geldiğini, standartların yükseldiğini, stadyumun yapıldığını hizmetlerin aralıksız devam edeceğini, söyledi.

    Ulupınar, her şeyden önce vatan dediklerini, bu hizmetler yapılırken, Türkiye’nin gelişmesini engellemek için terörle de mücadele ettiklerini, dış destekli PKK’ ya, DEAŞ ve içerideki hainlerin oluşturduğu FETÖ’ ye karşı durduklarını dile getirdi. 15 Temmuz akşamında eğer amaçlananın gerçekleştiği düşünülürse hiç kimsenin burada olamayacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulunda söylediklerinden yola çıkarak onun dik ve haksızlıklara karşı duruşu ve liderliği sayesinde milletin sağduyusu ile darbeyi bertaraf ettiklerini dile getirdi.

     En hayırlı işin insanın insana faydasının olduğunu, yaratılanların en şereflisi insana hizmetin kutsallığını, kalıcı bir eser bırakmanın önemli olduğunu ifade eden Ulupınar, emeği geçen herkese teşekkür edip, hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, saygılarını sundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET