Advert
Advert
Advert

ÖZMEKİK, SP KONGRESİNDE BAŞKANLIĞA ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

Eski Saadet Partisi (SP) Devrek İlçe Başkanı Mehmet Özmekik, partisinin 8 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde aday olduğunu, açıkladı.

ÖZMEKİK, SP KONGRESİNDE BAŞKANLIĞA ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI
Bu içerik 2707 kez okundu.
Advert

Gazetemizi ziyaret eden SP Devrek İlçe Başkan Adayı Mehmet Özmekik, gazetemiz sahibi İbrahim Tığ ile Yazıişleri Müdürümüz Celal Ş. Telci ile görüştü.

    Partisinin ilçe kongresi öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Mehmet Özmekik; “Partisinin parlamento da olmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğuna” vurgu yaptı.

    Özmekik şöyle konuştu; “8 Mayıs tarihinde ilçe kongremiz var. Devrek Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde yapacağımız bu kongrede başkanlığa adayım. Tüm halkımızı kongremize davet ediyorum. Partimizin parlamento da olmasına halkımızın her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bunun ispatı parlamentodaki gerek iktidar gerekse muhalefet partileri yüzümüzü kızartan nefsi hareketleriyle parlamentoyu ringe çevirdiler. Halkımızın gündemi terör ve geçim derdiyle ızdırap içinde geçerken, hükümetin derdi, yeni anayasa ve dokunulmazlıklar konularıyla gündemi saptırmak ve halkı oyalama taktiği yapmaktır. AKP bunları isteseydi 2002 yılından beri iktidardalar, çıkartacak güçleri vardı, çıkartırlardı. Saadet Partisi olarak milletimizin hatta tüm insanlığın bugünkü sıkıntılarına çözüm üretecek reçete olan Milli Görüş’ü, SP olarak hayata geçirmek tek amacımızdır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU