Advert
Advert
Advert

18 YIL ARADAN SONRA BAŞKAN OLDU

Saadet Partisi Devrek İlçe Teşkilatının 5.Olağan kongresine tek liste halinde giren Mehmet Özmekik, 18 yıl aradan sonra İlçe Başkanlığına seçildi.

18 YIL ARADAN SONRA BAŞKAN OLDU
Bu içerik 3270 kez okundu.
Advert

 Devrek Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de yapılan kongreye,  SP Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, SP Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, Alaplı İlçe Başkanı Ramazan Çeliktaş, Eski Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin  ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede 18 yıl aradan sonra başkanlığa aday olan Mehmet Özmekik, oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak Saadet Partisi Devrek İlçe Başkanlığına seçildi.

  18 yıl aradan sonra SP Devrek İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Özmekik, şunları söyledi: “1969 yılında siyasete atıldım. Uzun yıllar partimizin çeşitli kademelerde görev yaptım. 1998 yılında ilçe başkanlığı görevinden istifa edip 18 yıl sonra yeniden ilçe başkanı seçilmenin gururunu yaşıyorum. Bu kutsal görevi daha iyi hizmet etme suretini layık gören SP hak ettiği yere gelecektir. Devrek İlçe Teşkilatını Zonguldak bölgesinde birinci parti yapmak için elimizden geleni yapacağız. Saadet Partisi milli görüş olarak AK Partiye bizdendir diye oy vermiştir. Ülkemizde birlik ve beraberliği sağlayacak diriliş kongresi şimdiden hayırlı olsun.”dedi.

    Mehmet Özmekik başkanlığındaki ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:  Hüseyin Derin,Aydın Kayabaşı,Muharrem Bükrücü,Nazif Karagülmez,Kemal Çilingir,Şeref Mandıracı,Celal Karagülle,Kamil Akbıyık,Ali Osman Çilbaş,Sefer Köse,Şaban Kara,Levent Kılıç,Şaban Karagülle,Kadri Yokarıbaş,İbrahim Abalı,Ramazan Şen,Gültekin Şahin,Cengiz Doğancı,Mehmet Demirbaş,Sami Sugeçti ve İsmail Yurttaş

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ
MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ