Advert
Advert
Advert

DEVREKLİ ÖZİL REKORLARA DOYMUYOR

Dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Arsenal’in yıldız futbolcusu Mesut Özil rekorlara doymuyor.

  DEVREKLİ ÖZİL REKORLARA DOYMUYOR
Bu içerik 6079 kez okundu.
Advert

   Dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Arsenal’in yıldız futbolcusu Mesut Özil rekorlara doymuyor. Zonguldak’ın Devrek ilçesinden olan Mesut’un başarısı memleketinde sevince neden oluyor.

   Haftasonu oynanan West Ham United maçında bir asist yapan ve bu sezonki 8. golüne imza atan Özil kendi rekorunu egale etti.  Mesut Özil daha önce oynadığı takımlarda toplamda en çok 27 gol atmıştı. Bu 27 golü Real Madrid’de filelere gönderen süper star Arsenal formasıyla West Ham’a attığı gol ile 28. golünü buldu ve kendi rekorunu kırdı.

   Mesut Özil, daha önce Schalke’de 1 gol, Werder Bremen’de 17 gol ve Real Madrid formasıyla 27 gol atmıştı.

MESUT’UN ASIL İŞİ ASİST! TAM 200 TANE…

   İspanya’da oynadığı dönemde asistleri ile Cristiano Ronaldo’yu besleyen Özil, daha sonraki adresi İngiltere’de de ‘asist canavarı’ olarak önlendi.Özil, West Ham maçında Arsenal formasıyla 45. asistini yaptı. Mesut’un yapmış olduğu bu asist, kariyerinin de 200. asisti oldu.Mesut Özil, bu sezon Arsenal formasıyla toplam 18 maça çıkarken, 8 gol ve 5 asist üreterek güzel bir istatistik yakaladı.Özil’in bu süper performansı sonrası ismi tekrar eski takımı Real Madrid ile anılmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN