Advert
Advert
Advert

TAKVİM SATARAK TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI

Zonguldak Kömürspor, Spor Toto 3. Lig play-off finalinde Kızılcabölükspor'u 2-1 mağlup edip 10 yıl aradan sonra Spor Toto 2.Lig'e yükselmenin sevincini yaşıyor.

TAKVİM SATARAK TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI
Bu içerik 2463 kez okundu.
Advert

Şehir merkezinde Zonguldakspor'un şampiyonluğu coşkulu şekilde kutlandı. Gerek taraftarı gerekse yönetimiyle birlik olmayı başaran Karadeniz temsilcisi bunun meyvelerini Spor Toto 2.Lig'e yükselerek topladı.

   Çanakkale'de oynanan finale sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve taraftar guruplarının yardımıyla otobüslerle akın eden Zonguldak Kömürspor taraftarları takımlarını maç sonuna kadar büyük bir coşkuyla destekledi. Sezon boyunca tüm şehir Zonguldak Kömürspor için kenetlendi. Kulübe maddi ve manevi destek verenlerin başında Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner geliyor. Caner, kapı kapı dolaşıp takvim satarak kulübe maddi kaynak yaratıp diğer tüm kulüp başkanlarına örnek bir davranışta bulunmuştu.

Nerden Nereye

  Kırmızı-lacivertli takım, 1987-1988 sezonuna kadar mücadele ettiği Birinci Lig’de, 1979-1980’de en başarılı performansını göstererek üçüncü olmasının ardından, önce 2. Lig’e, 1989’da da 3. Lig’e düştü.

   Daha sonraki yıllarda 2. ve 3. Lig arasında gidip gelen Zonguldakspor, 2005-2006 sezonunda 3.Lig’e, ardından da 2007-2008 futbol sezonunda amatör kümeye düşmekten kurtulamadı. Kötü gidişi amatör kümede de devam eden kulübün adı, 2010-2011 sezonunda Fenerspor olarak değiştirildi ve kısa bir zaman sonra Fenerspor da liglerden çekildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR