Advert
Advert
Advert

CHP’Lİ DEMİRTAŞ: HAYIR’DAN UMUTLUYUZ

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, partisinin Devrek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP’Lİ DEMİRTAŞ: HAYIR’DAN UMUTLUYUZ
Bu içerik 1701 kez okundu.
Advert

 

 -Göksel ONBAŞI-

 

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, partisinin Devrek İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle buluştu.

 

   CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, İl Başkan Yardımcısı M. Zeki Esen,  Belediye Meclis Üyeleri Faik Mekik, İsmail Külah, Kadın Kolları Başkanı Emine Kara ve CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, anayasa değişikliği ve referandum sürecini değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.

   Referandum çalışmaları hakkında bilgi veren Demirtaş, "Referandum gününe kadar sandıktan 'hayır' çıkması için mücadele etmeliyiz." dedi.

‘HAYIR İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’

     Cumhuriyet rejiminin değişmesine izin vermeyeceklerini belirten Demirtaş, “Demokrasiye, hukuka, barışa ve özgürlüğe tek bir ‘hayır’ kadar yakınız. Bize emanet edilen bu vatan topraklarını, milli egemenliğimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi, çocuklarımızın, torunlarımızın ve onların çocuklarının geleceğini korumak artık her Türk evladının en önemli görevidir. Bu artık vatan borcudur. Bizlere özgürce yaşayalım diye bırakılan, en değerli mirasımız, cumhuriyetimiz, Meclis’imiz tek bir kişiye feda edilmeyecektir. İnanıyorum ki, bu vatanın cesur ve yürekli kadınları, anneleri, onurlu babaları, geleceği yazacak olan aydınlık gençleri buna asla geçit vermeyecektir. Türk milleti asla bir ‘hiç’ olmayı seçmeyecektir. Ayağa kalkacak ve hep bir ağızdan haykıracağız, bütün gücümüzle mücadele edeceğiz, Biz bu cumhuriyeti kolay kazanmadık. O yüzden mücadele edeceğiz, cumhuriyet rejiminin değişmesine asla izin vermeyeceğiz”dedi.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET