Advert
Advert
Advert

LİDER DEVREK FARKLI KAZANDI

Lider Devrek Belediyespor, Ontemmuzspor engelini 6 golle geçti.

LİDER DEVREK FARKLI KAZANDI
Bu içerik 2246 kez okundu.
Advert

   Dedeman Süper Amatör Liginin 17’inci haftasında Lider Devrek Belediyepor, düşme potasında yer alan Ontemmuzspor’u Devrek sentetik sahada konuk etti. Lider Devrek Belediyespor, Ontemmuzspor engelini, Soykan(2), Yasin, Canberk, Ali Efsat ve Abdulkadir’in golleri ile 6-0 mağlup etti. Devrek Belediyespor şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti.

   İlk yarıya etkili başlayan Devrek Belediyespor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü ele alan isimdi. Devrek Belediyespor, 13’üncü dakika da Soykan’ın frikik golüyle 1-0 öne geçti.  Beraberlik çabası içine giren Ontemmuzspor aradığı golü bulamayınca Devrek Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda gol yağmuru

   İkinci yarıya da hızlı başlayan Devrek Belediyespor, 65’inci dakika da Soykan ve 67’inci dakika da Yasin’in attığı gollerle durumu 3-0 getirdi. Farkın artmasıyla birlikte oyundan iyice düşen Ontemmuzspor, 68’inci dakika da Canberk’in golünü engelleyemedi.(4-0)Son dakikalara doğru baskıyı iyice arttıran Devrek Belediyespor, dakika 70’de Ali Efsat ve dakika 90’da Abdulkadir’in attığı gollerle farkı 6’ya çıkardı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Devrek Belediyespor, Ontemmuzspor’u 6-0 mağlup etti. Lider Devrek Belediyespor, Ontemmuzspor galibiyetiyle puanını 42’ye yükselterek bir engeli daha kayıpsız geçti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR