Advert
Advert
Advert

ULUPINAR: TÜRK KADINI CUMHURİYETİN EN ÖNEMLİ MİMARLARINDANDIR…

AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

ULUPINAR: TÜRK KADINI CUMHURİYETİN EN ÖNEMLİ MİMARLARINDANDIR…
Bu içerik 1107 kez okundu.
Advert

  AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Milli mücadelede, vatanın bağımsızlığı için cepheden cepheye koşan Türk Kadını, Cumhuriyetin en önemli mimarlarındandır.

  Toplumların medeniyet düzeyi, en küçük yapı taşı ailenin en önemli aktörü olan kadınlara verilen değerle ölçülür. Bu değer dinimizde geçen “ Cennet anaların ayağı altındadır.” hadisi ile de daha iyi anlaşılmaktadır. Güçlü toplumlar sadece erkek bireylerle değil, toplumu oluşturan tüm bireylerin birlikteliğinden meydana gelir. Yaşamımızın odağında yer alan ve şartlar ne kadar zor olursa olsun fedakârlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın, hayatın her alanında verdikleri mücadeleyle elde ettiği başarılar artmaktadır.AKP iktidarı olarak bizler, kadın haklarının güçlenmesi, eğitimde, sağlıkta, ekonomide daha aktif rol almaları ve cinsiyet ayrımcılığına son verilmesi, pozitif ayrımcılık tanınması ile ilgili düzenlemeleri ve anayasa değişikliklerini hayata geçirdik ve bundan sonra da bu yönde çalışmalarımız devam edecektir.

  En büyük temennimiz ise, kadına şiddetin son bulması ve kadınlarımızın sosyal hayatta her zamankinden daha çok yer almasıdır.  

  Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR