Advert
Advert
Advert

MÜJDE! VALİ, ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE İDARİ İZİN VERDİ

Spor Toto Beyaz grup play-off şampiyonu Erzurumspor ile Kırmızı grup play-off şampiyonu Gümüşhanespor Spor Toto 1. lige yükselme final maçında karşılaşacak.

MÜJDE! VALİ, ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE İDARİ İZİN VERDİ
Bu içerik 5075 kez okundu.
Advert

  Spor Toto Beyaz grup play-off şampiyonu Erzurumspor ile Kırmızı grup play-off şampiyonu Gümüşhanespor Spor Toto 1. lige yükselme final maçında karşılaşacak. 24 Mayıs Çarşamba günü 19.00'da Vadofone Arena Stadı'nda oynacak karşılaşma öncesinde Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'ndan süpriz bir açıklama geldi. Vali Azizoğlu Erzurumspor'un hayati final maçını taraftarların izleyebilmesi için tüm il genelinde Çarşamba ve Perşembe günleri için idari izin verildiğini açıkladı. Bu açıklama Erzurum'da geniş yankı uyandırırken, taraftarlar Vali Seyfettn Azizoğlu'na teşekkür ettiler. Gözler şimdi 24 Mayıs Çarşamba günü oynanacak Erzurumspor-Gümüşhanespor maçına çevrildi.

ZONGULDAKSPOR İLE BİRLİKTE 2. LİGE ÇIKTILAR

  Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta Zonguldakspor'un rakibi olan Erzurumspor geçtiğimiz sezon da 3.lig'de şampiyon olarak 2.lige çıkmıştı. Zonguldakspor'da Erzurumspor'un hemen ardından Play-off finalinde Kızılcabölükspor'u 2-1 yenerek Erzurumspor ile birlikte 2.lige çıkmıştı.

BU SEZON 1 GALİBİYET 1 YENİLGİ VAR

  Zonguldakspor bu sezon Erzurumspor'a deplasmanda 4-1 yenilirken Devrek İlçe Stadı'nda oynadığı maçı ise sahadan 3-1 galip ayrılan takım Zonguldakspor olmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ