Advert
Advert
Advert

DERNEK BAŞKANI DOLANDIRICILIKTAN CEZA ALDI

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı, Mehmet Karakulak, Dolandırıcılık '' Betrug '' davasından para cezası aldı.

DERNEK BAŞKANI DOLANDIRICILIKTAN CEZA ALDI
Bu içerik 7607 kez okundu.
Advert

 

Mustafa TIĞLI / ALMANYA

 

  Merkezi Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde yer alan, Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Seyfi Danışman adlı Zonguldaklı emekli bir kişiyi dolandırmak suçundan 30 Bin, 140 Euro para cezasına çarptırıldı.

30 BİN 140 EURA PARA CEZASI ALDI

 Seyfi Danışman adlı kişiye ait 30 bin Euroyu kendi hesabına aktarmakla suçlanan Mehmet Karakulak hakkında Bochum Eyalet Mahkemesi bugün kararını açıkladı. Karara göre, Mehmet Karakulak'a, Seyfi Danışman'ı dolandırdığı gerekçesi ile 30 Bin 140 Euro para cezası verildi. Ayrıca, tüm mahkeme ve avukat masraflarını da Karakulak ödeyecek. Karakulak, bu parayı ödeyemesse ceza karşılığınca hapis yatabilir.

DANIŞMAN: HALKINI DOLANDIRAN BAŞKANLIK YAPAMAZ

  Mahkeme sonrası açıklama yapan mağdur Seyfi Danışman, dernek başkanı olarak insanları dolandıranlar, dernek yönetemez. İki yıldır bu anı bekliyordum. Çok şükür bunun karşılığını da aldım. Adalet yerini buldu. Şimdi bu kişiler haklı ahlakla dernek yönetecek. İnsanları dolandıranlar, dernek başkanlığı yapamaz. Tüm Zonguldalıları bu kişiye karşı uyanık olmasını gerekiyor. Halkını dolandıranlar dernek başkanlığı yapamaz. Herkes gerçekleri artık gördü '' dedi. Davayı kaybeden Karakulak'ın ise bundan sonra dernek başkanlığı konusunda ne yapacağı ise belirsiz. Yaklaşık 2 yıldır devam eden dolandırıcılık davasında, Mehmet Karakulak, Seyfi Danışman'ı dolandırmakla suçlanıyordu.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET