Advert
Advert
Advert

FETÖ’DEN YARGILANIYORDU… SERBEST BIRAKILDI

Devrek’e bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde müzisyenlik yapan 2 çocuk babası tutuklu sanık Selahattin Şık, tutuksuz sanıklar Murat Arslan, İlhan Gümüş ve Kenan Aladağ'ın Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan yargı

FETÖ’DEN YARGILANIYORDU… SERBEST BIRAKILDI
Bu içerik 3374 kez okundu.
Advert

   Devrek’e bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde müzisyenlik yapan 2 çocuk babası tutuklu sanık Selahattin Şık, tutuksuz sanıklar Murat Arslan, İlhan Gümüş ve Kenan Aladağ'ın Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan yargılanmalarına devam edildi.

   Duruşmada tanık olarak dinlenen 52 yaşındaki Ahmet Kocabıyık, kaloriferini yaktığı apartmanda dikiş-nakış kursuna haftanın bir günü 8-10 kişilik grubun geldiğini belirterek, "Sanık Selahattin Şık'ı tanımam ama diğer sanıkları tanırım. İçeride toplantı yapıldığına tanık olmadım. Beni birkaç kez çaya çağırdılar ancak gitmedim. Ne yaptıklarını bilmiyorum" dedi.

   Tutuklu sanık Selahattin Şık, kendisinin müzisyen olduğunu, org çaldığını belirterek, "10 aydır tutukluyum. Terör örgütüyle hiçbir bağlantım olmadı. Bank Asya'ya para yatırmadım, ByLock kullanmadım. Bu durum dosyada da mevcut zaten. Çocuklarımın psikolojisi bozuldu, tedavi görüyorlar. Mağdurum. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

   Mahkeme heyeti, tutuklulukta geçirdiği süre, mevcut delil durumunu göz önünde bulundurarak sanık Selahattin Şık'ın tahliyesine karar verdi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU