Advert
Advert
Advert

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU’NA İKİ YENİ PROGRAM AÇILDI

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Kampüsü yeni açılan Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu ile birlikte emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU’NA İKİ YENİ PROGRAM AÇILDI
Bu içerik 2756 kez okundu.
Advert

   Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Kampüsü yeni açılan Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu ile birlikte emin adımlarla büyümeye devam ediyor. 2017 yılında kurulan Adalet Meslek Yüksekokulu, ülkemizde oldukça ilgi gören, hukuk ve adli hizmetler alanında ihtiyaç duyulan nitelikteki adli personeli yetiştiriyor. Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu’na Adalet Programı ve Ceza İnfaz ve Güvenlik Programları açıldı.

  Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, şunları söyledi:

 

  “Üniversitemizin tüm kampüslerinde kapasite ve kaliteyi artırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Tüm kampüslerimizde derslikler, laboratuvarlar, kütüphaneler, açık ve kapalı spor tesisleri ile ilgili eksikliklerimiz hemen hemen tamamen karşılanmış durumda. Bu amaçla önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Devrek Kampüsümüzde de büyümemize devam ediyoruz. Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu’na, Adalet ve Ceza İnfaz ile Güvenlik Hizmetleri Programları açıldı. Açılan programlarımıza en yakın zamanda öğrenci alarak eğitim hayatımıza başlayacağız. Adalet Meslek Yüksekokulu ile Devrek Kampüsümüzün eğitim kapasitesi daha da genişlediği gibi ülkemizin ihtiyaç duyduğu bu alanda nitelikli eleman yetiştirilmesine önemli katkı da sağlamış olacağız. Süreçte katkı veren tüm yöneticilerimize, çalışma arkadaşlarıma ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Açılan yeni programların Üniversitemize, Devrek’e ve Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN