Advert
Advert
Advert

DEVREKLİ SPORCU TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU

Kick Boks Okullar Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 2-5 Mayıs tarihleri arasında Aksaray ilinde yapıldı.

DEVREKLİ SPORCU TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU
Bu içerik 4795 kez okundu.
Advert

   Kick Boks Okullar Yıldızlar Türkiye Şampiyonası  2-5 Mayıs tarihleri arasında  Aksaray ilinde yapıldı.

     33 ilden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı şampiyona Kick Boksun adına yakışır bir şampiyona oldu. Gerek Bolu' da yapılan Küçükler, gerek Aksaray' da yapılan yıldızlar kategorilerinde Okul Sporları Kick Boks Şampiyonaları bu yıl ilk kez yapılmasına rağmen katılım ve müsabaka kalitesi üst düzeyde oldu. Zonguldak ilini temsilen Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim okulu öğrencisi Yiğit Eren Civak Yıldız erkekler +69 kg sikletinde Türkiye 2.si oldu.

  Antrenör Bekir Kaya yaptığı açıklamada, “ Sporcum Yiğit müsabakada antrenman eksiği olmasına rağmen müsabakada rakiplerini yenerek Türkiye 2.  Olarak büyük bir başarı yakaladı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokolde Spor yapan öğrencilere teog sınavından ek 30 puan ve ek puanlar verilecek bu güzel oluşum gençlerimiz için çok önemli bir gelişmedir. Öğrencilerimizin gençlerimizin Spor yaparak Bakanlığın sağladı imkanlardan faydalanabilir. Yiğit Eren'i başarısından dolayı tebrik ediyorum İnşallah çalışarak daha güzel başarılar kazanacaktır.

   Yiğit Eren Civak yaptığı açıklamada şampiyonada aldığım dereceden mutluyum Türkiye 2.ligini öncelikle ilimiz Zonguldak ve ilçemizi okulum Ahmet Taner Kışlalı i.ö.o temsilen kazandım Okul müdürüm Atilla Güzelhan ve Beden eğitimi öğretmenim Tekin Ayaşlı. Antrenörün Bekir Kaya'ya teşekkür ediyorum dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU