Advert
Advert
Advert

DEVREK AÇIK CEZAEVİNDE İFTAR

Devrek Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’nda düzenlenen iftarda protokol üyeleri iftarını mahkumlar ile birlikte açtı.

DEVREK AÇIK CEZAEVİNDE İFTAR
Bu içerik 4373 kez okundu.
Advert

 

 -Göksel ONBAŞI-

 

  Devrek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Devrek Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’nda düzenlenen iftarda protokol üyeleri iftarını mahkumlar ile birlikte açtı.

     Devrek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen İftara, Kaymakam Yakup Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Yıldırım Yörük, Gazetemizin Sahibi İbrahim Tığ, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Savcılar Şakir Çankaya ve Burak Özer,  Hakimler; Muhammet Ensar Aydın, Mehmet Tur, Fatma Şahin, Fadime Aktay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Kuyu, Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Can , Devrek Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Lütfi Başkan, Devrek Adliye Yazıişleri Müdürü Durmuş Alaz,  cezaevi görevlileri ve mahkûmlar katıldı. Okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

 

     Yemeğin ardından konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş,  “Bizler bu akşam sizler ile birlikte oruçlarımızı açmaktan mutluluk duyuyoruz. Burada kaldığınız süre zarfında, bundan sonraki hayata hazırlanmanız için verilen mesleki eğitimler ile cezaevinden ayrıldıktan sonra rahat bir hayat yaşamanız için elimizden geleni yapıyoruz. İftar yemeğine katılım gösteren Başta sayın Kaymakamımız Yakup Güney’e ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

    Yenilen iftar yemeğinin ardından protokol üyeleri cezaevi ile ilgili konularda ve verilen mesleki eğitimler hakkında bir süre sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN