Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE TOKİ KONUTLARININ HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ

Devrek’te Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 215 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

DEVREK’TE TOKİ KONUTLARININ HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ
Bu içerik 3710 kez okundu.
Advert

 

-Göksel ONBAŞI-

 

  Devrek’te Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 215 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Devrek Belediye Nikah Salonu’nda düzenlenen kura çekimine Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, TOKİ yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Kaymakam Yakup Güney, kura çekimi öncesinde yaptığı konuşmada, “Toplu Konut İdaresi, Anayasamızın Sosyal Devlet ilkesi gereği kurulmuş devletimizin ve hükümetimizin en başarılı projelerindendir. Ülkemizin coğrafi yapısı ve insanımızı kültürel değerlerine uygun proje üreten Toplu Konut İdaresine bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum.Toplu Konut İdaresi, sosyal konut adı altında kalmayıp ekonominin, mimarinin ve emlak piyasasının düzenleyicisi olmuştur. İlçe Kaymakamı olarak Devrek halkına bu hizmeti kazandıran Belediye Başkanımıza ve talepte bulunan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

  Konuşmaların ardından kura çekimiyle hak sahipleri belirlendi.

386 TL’den başlayan taksitlerle satıldı

  Kurası çekilen konutlar zemin+4 yüksekliğinde ve 185’i 2+1, 30’u ise 3+1 planında inşa edildi. 2+1 planındaki 185 konuta 210 başvuru yapıldı. 30 adet konutun hak sahipleri ise başvuru sırasına göre daire seçimi yaptı. 2+1 konutlar 386 TL’den başlayan taksitlerle %12, %20 peşinat ve 180, 240 ay vade,  3+1 konutlar ise 1.104 TL’den başlayan taksitlerle %10, %15, %20 peşinat ve 96, 108, 120 ay vade seçenekleriyle satışa sunuldu. Bina cephelerinde zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplama, söveler, dekoratif pencereler ve payandalar kullanılarak geleneksel mimari modernize edilerek günümüze uyarlandı. Proje kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve cami bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR