Advert
Advert
Advert

DEVREKLİ AİLE TRAFİK KAZASINA KURBAN GİTTİ

Artvin’in Cankurtaran Geçidi'nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı

DEVREKLİ AİLE TRAFİK KAZASINA KURBAN GİTTİ
Bu içerik 6838 kez okundu.
Advert

   Kaza, Artvin’in Hopa-Borçka karayolu Cankarturan Dağı’nda meydana geldi. 52 yaşındaki Ahmet K. yönetimindeki 08 K 3028 plakalı kum yüklü kamyon, karşı yönden gelen 51 yaşındaki Abdullah Başar yönetimindeki 08 EE 046 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından otomobil, belli bir mesafe kamyonun altında sürüklenerek sıkıştı. Kamyonun altında sıkışan aracın içindekileri çıkarmak için Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve AFAD ekipleri bölgeye çağrılırken, ekipler yaklaşık 1 saatlik uğraşı sonucu aracın içerisinden araç sürücüsü Abdullah Başar'ı ağır yaralı olarak eşi 48 yaşındaki Elmas Başar ile dünürleri Seher Çakır'ı ise ölü olarak çıkardı. Abdullah Başar ile 42 yaşındaki Yüksel Çakır’ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan yaralı 37 yaşındaki Osman Başar ile kamyon sürücüsü Ahmet K.'nın ise tedavilerini sürdüğü kaydedildi.

BİR AY ÖNCE ÇOCUKLARINI NİŞANLAMIŞLARDI

  Kazada hayatını kaybeden Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü Elektromekanik Şube Müdürlüğü Torna-Tesviye Atölyesi çalışanlarından Yüksel Çakır ile eşi Seher Çakır’ın yaklaşık bir ay önce nişanlanan kızları Ayşe Çakır’ın nişanlısının ailesine yanına düğün tarihini netleştirmek için tatile gittikleri öğrenildi. Seher Çakır, önceki gün Zonguldak’ın Devrek ilçesinin Eğerci Purtuloğlu Köyü’nde toprağa verildi. Cenazede ise, aynı kazada ağır yaralanan ve hastanede tedavi gören eşi Yüksel Çakır’ın hayatını kaybettiği haberi geldi. Çakır Ailesi, ikinci kez yıkıldı.

 Yüksel Çakır da, bugün öğle vakti Devrek ilçesinin Eğerci Purtuloğlu Köyü’nde sevenlerinin gözyaşları arasında eşi Seher Çakır’ın yanında toprağa verildi.

GMİS KOZLU ŞUBESİ YÖNETİMİNDEN BAŞSAĞLIĞI…

   Genel maden İşçileri Sendikası (GMİS) Kozlu Şubesi Başkanı Hüseyin Kolçak, yayımladığı taziye mesajında, “Büyük bir mutluluk içinde geleceğe dair umutlarla çıkılan Artvin-Hopa yolculuğunun sonucu böyle olmamalıydı. Müessesemiz Elektromekanik Şube Müdürlüğü Torna-Tesviye Atölyesi çalışanlarından Yüksel Çakır kardeşimiz ve eşi Seher Çakır ile Hopa'da yaşayan dünürleri Başar Ailesi’ni, Hopa-Borçka arasında geçirmiş oldukları trafik kazasında kaybetmenin şokunu ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Sessiz, efendi ve çalışkan kişiliğiyle onu tanıyan herkes tarafından çok sevilen Yüksel kardeşimizin üzücü haberini eşi Seher Çakır yengemizi defin sırasında alarak 24 saat içinde ikinci acıyı yaşadık hep beraber. Yüksel-Seher Çakır ve dünürleri Başar Ailesi’ne Allah'tan rahmet, geride kalan çocuklarına ve diğer aile yakınlarına Allah'tan sabır, tüm çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı diliyoruz” dedi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN