Advert
Advert
Advert

BAŞKAN ÖZTÜRK OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI…

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, oğlu Hakan Öztürk ve gelini Özge Öztürk (Sarı)’nın nikâhını kendi elleriyle kıydı.

BAŞKAN ÖZTÜRK OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI…
Bu içerik 4233 kez okundu.
Advert

   Emine ve Vedat Öztürk çiftinin oğlu Hakan ile Arzu ve Nusmet Sarı çiftinin kızı Özge Filyos Ecopark’ta gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

   Yoğun katılım ile gerçekleşen düğün töreninde nikâh cübbesini giyen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, oğlunun nikâhını şahitler huzurunda kıyarken neşeli ve duygusal dakikalar yaşandı. Evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Başkan Öztürk’ün kendi oğlunun nikahını kıymanın mutluluğu ve heyecanı da gözlerden kaçmadı. Düğüne iş ve siyaset ve bürokrasiden birçok ismin yanı sıra, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Nikâh sonrası duygularını aldığımız Başkan Öztürk; “Çok nikah kıydım ama kendi çocuğunun nikahını kıymak çok değişik bir duygu. Allah bize bu nikah kıymayı nasip etti. Çok mutluyum. İkisine bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Düğünlerini gördük, inşallah mürüvvetini de görürüm. Allah herkese bunları göstersin. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Gökçebeyli hemşerilerimize ve konuklarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi. Nikâh töreninin ardından düğün töreni geç saatlere kadar devam etti.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR