Advert
Advert
Advert

ULUPINAR: GAZİLİK VE ŞEHADET EN BÜYÜK ONURDUR…

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gaziler Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

ULUPINAR: GAZİLİK VE ŞEHADET EN BÜYÜK ONURDUR…
Bu içerik 1336 kez okundu.
Advert

   Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gaziler Günü ile ilgili yayımladığı mesajda;

   “1921 yılında TBMM’ nin Mustafa Kemal Atatürk’ e gazilik unvanı vermesinden sonra gaziler günü olarak kabul edilen 19 Eylül Gaziler Günü tüm gazilerimize ve aziz milletimize kutlu olsun.

   Vatan, millet ve istiklal için canlarını ortaya koyan gazilerimize ve şehitlerimize ne kadar teşekkür etsek, onları ne kadar ansak hiçbir zaman bu topraklar üstündeki haklarını ödeyemeyiz.

   Bizim milletimiz için şehadet ve gazilik onurların en büyüğüdür. ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışıyla hayasızca yapılan her türlü harekete karşı göğsünü siper eden asil milletimiz tarih boyunca sayısız kahramanlıklara, destanlara imza atmıştır. Bizlere bu toprakları vatan olarak kılabilmek için şehitlerimiz ve gazilerimiz canları, kanları pahasına mücadele vermişlerdir.

   15 Temmuz’ da yaşanan darbe girişimi neticesinde görülmüştür ki Allah’ a şükürler olsun bugün de geçmişteki milli ruh ve şuur devam etmektedir. Dünya, Çanakkale’ de, Kurtuluş Savaşı’ nda olduğu gibi bu vatanın şartlar ne olursa olsun bölünemeyeceğine, bu milletin esaret altına alınamayacağına 15Temmuz’ da da bir kez daha şahit olmuştur.

   Milletçe huzur ve barış içinde yaşamamızı sağlayan, bu eşsiz vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, milletimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyor saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR