Advert
Advert
Advert

BİR TOMAR PARAYLA GEZİNCE POLİSLER ALARMA GEÇTİ...

Zonguldak’ta elindeki 20 bin TL para ile caddede dolaşan 78 yaşındaki Hasan Zaman’ın dolandırılacağı iddiası polisi harekete geçirdi.

BİR TOMAR PARAYLA GEZİNCE POLİSLER ALARMA GEÇTİ...
Bu içerik 3900 kez okundu.
Advert

   Zonguldak’ta elindeki 20 bin TL para ile caddede dolaşan 78 yaşındaki Hasan Zaman’ın dolandırılacağı iddiası polisi harekete geçirdi. Polis, Zaman’ın 2B Arazisi için Tapu kadastro Müdürlüğü’nü aradığını öğrendi. Ekipler daha sonra Hasan Zaman’ı elindeki paralarla birlikte ekip otosuna bindirerek önce karakola ardından istediği yere götürdü.

 

   Olay öğlen saatlerinde kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa Caddesi’nde meydana geldi. 78 yaşındaki Hasan Zaman’ı elinde bir tomar para ile gören vatandaşlar, yaşlı adamın dolandırılabileceği şüphesiyle 155’i aradı. Mobeseden Hasan Zaman’ı tespit eden emniyet yetkilileri, bölgeye polis sevk etti. Zonguldak Valiliği önünde elinde bir tomar para ile Hasan Zaman’ı bulan ekipler, nereye gittiğini sordu.  Valilik Binası Polis Noktasına götürülen Zaman’ın dolandırılmadığını, 2B arazisi için Tapu Müdürlüğü'ne para ödemeye geldiğini anlattığı ortaya çıktı. Öğle arası nedeniyle polis Zaman’ı bekletti. Polis, Zaman’ı olası bir hırsızlık ve dolandırıcılık olayına mağdur gitmemesi için aracıyla polis merkezine götürdü. Öğlen mesaisinin başlamasıyla, polis otosuyla Tapu kadastro Müdürlüğü’ne ve ilgili kurumlara getirilen Zaman’ın işlemlerine yardımcı olundu. Gazetecilere de bastonuyla tepki gösteren Zaman’ın elinde 20 bin TL olduğu öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR