Advert
Advert
Advert

ÇAYDEĞİRMENİ'NE BİR YATIRIM DAHA...

Bölgemizde istihdam sağlayan, Çaydeğirmeni’nde dünyaya üretim yapan Cilas Kauçuk A.Ş den bir yatırım atağı daha yaptı.

ÇAYDEĞİRMENİ'NE BİR YATIRIM DAHA...
Bu içerik 4381 kez okundu.
Advert

Çaydeğirmeni’ne yatırımlarını sürdüren Cilas Kauçuk AŞ kısa sürede tamamlarak hizmete açmayı düşündüğü otel projesinin temel atma törenini dualarla yapıldı. Cilas Kauçuk A.Ş otel projesin konaklama, olimpik yüzme havuzu, sauna, aquaparkvb hizmetler ile bölgenin turizme katkı sağlamayı hedefliyor.Temel atma törenine Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,Cilas Kauçuk genel müdürü aynı zamanda Devrek TSO başkanı Ertan Civak,belediye meclis üyeleri,işadamları,cilas idari personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 ÇAYDEĞİRMENİ YATIRIMCILARIN GÖZDESİ OLDU
   Temel atma töreninde konuşma yapan Cilas A.Ş Genel Müdürü Ertan CivakÇaydeğirmeni’nin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini ifade etti. Civak;’’Cilas Kauçuk A.Ş Çaydeğirmeni’ninde1980 li yıllarda bir apartmanın bodrum katında doğdu.2004 yılında göreve gelen belediye başkanımız Satılmış Gebeş’in özverili çalışmaları bizim gibi yatırımcıların hızla büyümesine destek oldu.Bizlerde yatırımlarımızı sürdürerek Çaydeğirmeni’nin gelişmesinde katkı sağlamak için mücadele ettik.Çaydeğirmeni’nin turizm sektöründe de yerini alması adına otel projemizi inşaatını bitirip bir an evvel bölgemizin hizmetine sunacağız.Çaydeğirmeni’nin yapılan belediyecilik hizmetleri ile, bugün bir çok ilçemizden daha gelişmişlik gösterdiğini söyleyebiliriz.Yatırımcının yanında olan belediye başkanımız Satılmış Gebeş’i hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum.Projemizinbeldemize,bölgemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum’ ’dedi..
BAŞKAN GEBEŞ’’İSTİHDAM YARATAN HERKESİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR’’
   Cilas Kauçuk A.Ş ‘nin otel projesinin temel etme töreninde konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,bu memlekette taş üstüne taş koyan,istihdamyaratan,üreten,çalışan herkese 7 gün 24 saat destek olmaya devam edeceğini ifade etti.BaşkanGebeş;Sizlerin de göstermiş olduğu teveccüh ile 12 yıldır bu görevi sürdürmekteyim. Bir siyasetçinin en büyük hedefi bulunduğu şehri ekonomik anlamda güçlendirmek ve seçmenlerine taahhüt ettiği sözleri yerine getirmektir. Bizlerde göreve talip olduğumda ekip arkadaşlarım ile birlikte Çaydeğirmeni’nin geleceği için önümüze hedefler koyduk. Görevi aldığımızda nüfusumuz 3,000 li rakamlardaydı şimdi ise 6,500 lü rakamlara ulaştı.Beldede çalışan sayısı 100-150 kişiyken yatırımcılarımızın dikkatini Çaydeğirmeni’ne çekerek 1600 civarında kişiye is istihdamı sağlayan bir belde olduk. Gelişen sanayimiz belediye gelirlerimizde arttı ve bütçemizi 4 katına çıkardık.Sürekli artan nüfusumuz hizmet ağımızı genişletti hizmet veren personel sayımıza 3 katına çıkardık.Çaydeğirmeni’nin de bir çok hayali gerçeğe dönüştürüp, iş isteyeni iş,ev isteyeni ev sahibi yaptık. Şükürler olsun mevlam bizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmeyi nasip ederek, bizleri sizlere karşı mahcup etmedi. Bölgemizde is istihdamı sağlayan önemli yatırımcılarımızdan Cilas Kauçuk A.Ş ninÇaydeğirmeni’nin bu günleri ulaşmasında büyük katkısı olmuştur. Beldemizde taş taş üstüne koyan,istihdam yaratan herkesin başımızın üzerinde yeri vardır.Yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştırmak için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada 7 gün 24 saat elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.Bu günde inşallah yeni bir projenin temellerini atacağız.Ülke,bölge ve beldemizin ekonomisine katkılarından dolaya Cilas A.Ş kurucularını, yönetim kurulunu ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu tesis Çaydeğirmeni’mizin değerine değer katacaktır. İnşallah kısa zamanda tesisin açılışını da birlikte yapacağız. Şimdiden tesisin beldemiz, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Cilas Kauçuk A.Ş ailesine ve Çalışanlarına kazasız belasız bol kazançlar versin.Böyle güzel bir tesisin temel atma töreninde bizi bir araya getiren Cilas Kauçuk A.Ş genel müdürü ve Devrek TSO Başkanı Ertan Civak’a teşekkür ediyorum’’dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ