Advert
Advert
Advert

DEVREK'TE GÖZALTINA ALINAN 12 KİŞİ ADLİYEDE

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 12 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

DEVREK'TE GÖZALTINA ALINAN 12 KİŞİ ADLİYEDE
Bu içerik 16025 kez okundu.
Advert

    Devrek’te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan aralarında diş hekimi, esnaf ve iş adamlarının bulunduğu 12 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik başlatılan operasyonalar kapsamında Devrek’te düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınan aralarında iş adamları, diş hekimi ve esnafın bulunduğu 12 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmalarının ardından Adliye’ye çıkartıldı. Şüpheliler, polis eskortu eşliğinde birbirine kelepçelenmiş şekilde Adliye’ye çıkartılırken, evleinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda elde edilen deliller de Adliye’ye getirildi.

 DOLAR, HARDDİSK, CD, KİTAP, BİLGİSAYAR, CEP TELEFONU…

    12 şüphelinin evinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çok sayıda delil, polis otosuyla Adliye’ye getirildi. Delil torbalarının içinde aramalarda ele geçirilen dolar, hard disk, CD, bilgisayar, cep telefonu, belge ve dokümanların olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Cumhuriyet Savcılığı’ndaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR