Advert
Advert
Advert

ZONGULDAKSPOR, DEVREK’TE KAMPA GİRİYOR

Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk kamp çalışmalarının yanı sıra takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk Devrek Stadı’na takımın çalışması için 3 gün Devrek’te kamp yapacaklarını söyledi.

ZONGULDAKSPOR,  DEVREK’TE KAMPA GİRİYOR
Bu içerik 4735 kez okundu.
Advert

  Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk kamp çalışmalarının yanı sıra takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk Devrek Stadı’na takımın çalışması için 3 gün Devrek’te kamp yapacaklarını söyledi. Öztürk “Bolu ve Kızılcahamam kamplarında takımın son durumunu görebilme adına 7 tane hazırlık maçı yaptık. 7 tane de transferimiz var. İlk yarı bu stadyumda maç oynanmayacağı için Şenol hocamızla ve Taylan hocayla birlikte dün Devrek stadyumunda inceleme yaptık. Maçlarımızı Devrek’e oynayacağız. Soyunma odaları gayet nezih. Zeminle ilgili bazı sıkıntılar var. Çevre düzenlemesi bazı sıkıntılar var. 4 maçta seyircisiz olduğu için bin kişilik ilave portatif tribün bir imkan daha olursa sayın il müdürümüz uğraşıyor. Bin kişilik daha portatif tribün koymayı düşünüyoruz. 150 kişilik de misafir tribün koymayı düşünüyorlar. 2 aylık bir süreçte bunları tamamlarsa kısmen sıkıntılarımız çözülecek” dedi.

PERŞEMBE CUMA VE CUMARTESİ KAMP DEVREK’TE

  Öztürk takımın Devrek’te kamp yapacağını belirterek şöyle konuştu: “Devrek’te maçlarımızı oynayacağımız için futbolcuların alışması için Devrek’te kamp yapacağız.  25, 26, 27 Ağustos tarihlerinde Devrek Çınar Otel’de kamp yapıp idmanları Devrek sahasında yapacağız.  Pazar günü futbolcularımıza izin verip Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağız.3 Eylül’de oynayacağımız Kocaeli Birlik maçından bir gün öncede gidip maç için Devrek’de kampa gireceğiz. İnşallah Devrek sahası hem takımıza ve taraftarımıza uğurlu gelir. Tabi ki zor şartlarda başlıyoruz. Gönül isterdi ki Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynayalım.

CEZA KUPA MAÇLARI İLE DÜŞEBİLİR

  Ziraat Türkiye Kupası kuraları iç sahaya düşerse ligde çekeceğimiz seyircisiz oynama cezasını kupada çekeriz. Lig maçlarına nazaran biraz daha iyi olur diye düşünüyorum. Şu anda transferi noktalık gibi bir şey. Şenol hocanın doğrultusunda takıma uygun bir oyuncu bulabilirsek hoca isterse düşünülebilir. Şuanda net transfer ihtiyacı gibi bir şey yok. Safa ile ilgili bir sıkıntı yaşadık. Safa ailesel nedenleriyle bizim kendisine verdiğimiz peşinata getirdi ve ayrıldı” dedi.  

Kaynak: Pusula gazetesi (Ender Yüksel)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ
MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ