Advert
Advert
Advert

BU NEYİN ‘KİN’İ SEMERCİ BEY?

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Başkan Yardımcısını 3.kez Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü’ne atadı.

BU NEYİN ‘KİN’İ SEMERCİ BEY?
Bu içerik 8454 kez okundu.
Advert

    Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Başkan Yardımcısını 3.kez Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü’ne atadı.

    Devrek Belediye Başkan Yardımcısıyken CHP'den aday adayı olmak için istifa eden Çetin Bozkurt, yeniden belediyeye dönünce, Yazıişleri Müdürlüğü'ne atanmıştı. Ancak, Bölge İdare Mahkemesi'nin eski görevine dönmesi yönünde karar aldığı Bozkurt, bu kez de Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Semerci tarafından “tasarruf” gerekçesiyle yeni kurulan personeli, ödeneği, makam odası ve sorumlulukları belli olmayan Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü'ne atandı.

HALKIMIZIN VE BELEDİYEMİZİN MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

    2,5 yıl içinde 3.kez Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Çetin Bozkurt, atanmasını sosyal paylaşım sitesinden şöyle duyurdu; “5.9.2016 tarihi itibarıyle belediye başkanımızın tasarrufları sonucunda, 2,5 yıl içinde 3.defa belediye başkan yardımcılığı görevinden alınıp belediyemiz bünyesinde P.B. ve Mezarlıklar Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Yine her zaman olduğu gibi ilçemiz ve belediyemiz menfaatlerine çalışmaya devam edeceğimden emin olunmasını, yaptığım görev dolayısıyla vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunların giderilmesi noktasında gerekli hassasiyetin göstereceğimin bilinmesini arz ederim.”

SAYIN SEMERCİ BU NEYİN KİNİ?

    Çetin Bozkurt’un Devrek Belediye Başkan Yardımcısı görevinde iken 3.kez Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü’ne atanmasına tepki gösteren, gazeteci-yazar İbrahim Tığ, Başkan Semerci’nin kin kustuğunu, söyledi.

    Belediye Başkanının asli görevinin halka hizmet olduğunu belirten İbrahim Tığ, Devrek için çalışan insanlara kin kusmaktan vazgeçmesi çağrısında, bulundu.

   Tığ şöyle konuştu; “Belediye Başkanı Semerci kin kusuyor. Sırf kendi düşüncesinde olmayan, başarılı insanları oradan oraya sürüyor. Oysa Devrek küçük bir kasaba, sayesinde de daha da küçülüyor. Belediye başkanı işi gücü bırakıp memurlarla oynuyor. Unutmamalıdır ki o makamlar da geçici. Yarın o makamdan indiğinde yüzüne bakacak, selam verecek insan kalmayacak. Buradan sesleniyorum sayın Semerci’ye, sen önce Devrek’i batırdığın durumdan kurtar, sokaklar, caddeler tozdan ve pislikten geçilmiyor. Kurduğun standlardan elde ettiğin geliri halkımıza açıkla ve nerede kullandığını paylaş, oradaki haksızlıkları gider. Öyle kin kusmakla, Devrek için var gücüyle çalışan insanlarla uğraşmaktan vazgeç. O kindarlığın sana fayda getirmez”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN