Advert
Advert
Advert

EROL KAPTAN GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrek İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul kongresi yapıldı.

EROL KAPTAN GÜVEN TAZELEDİ
Bu içerik 3692 kez okundu.
Advert

   -Göksel ONBAŞI-

 

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrek İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul kongresi yapıldı. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Erol Kaplan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

    MHP Devrek İlçe Başkanlığının 12. Olağan Kongresi, Türkbay Kapalı Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını Haldun Çakan yaptı.

    Genel Kurula, MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcıları; Recep Kocabıçak, Hasan Kara, MHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Mehmet Kükner ve partili üyeler katıldı. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan da kongreye telgrafıyla katıldı.

    Genel kurulda bir konuşma yapan Erol Kaplan partisinin aldıkları yerden daha ileriye götürdüklerini belirterek; “Partimiz içinde birlik ve beraberliği sağladık. Eski yeni ayrımı gütmeden partimize gönül veren insanlarımızı bir araya getirdik. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde partimizin oy oranını yukarılara çıkardık. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla iştişarelerde bulunarak Devrek’imizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerimizi her platformda ifade ettik.”dedi.

     Partisinin yerel de ve iktidarda olması yönünde büyük bir çaba harcadıklarını ifade eden Erol Kaplan, “Partimizin, genel merkez politikaları doğrultusunda çalışmalar yaptık. Yerel ve ülkede iktidar olmak için partimizin hazır olduğunu da burada ifade etmek isterim.”dedi. Kaplan, Ülkü Ocakları Başkanı İsa Dereli ve ülkücü gençlere de kendilerine verdikleri özverili desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    Daha sonra yapılan seçimde MHP Devrek İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu; Sadık Terzi, Tahsin Özkaya, Durmuş Kör, Sabahat Uzunay, Bahadır Kıyıcı, Celal Yavuz, Muhammed Karaduman, Ayhan Özdemir, Besire Saka, Bayram Abacık, Berkant Bülbül, Kerim Pilavcı, Şaban Kara, Uğur Türkbay, İsa Dereli, Kaan Alşan, İbrahim Altunbaş ve Ramazan Cinkılıç.

    MHP Devrek İlçe teşkilatı Üst Kurul Delegeleri de şu isimlerden oluştu; Erol Kaptan, Sadık Terzi, Tahsin Özkaya, Durmuş Kör, Sabahat Uzunay, Bahadır Kıyıcı, Celal Yavuz, Muhammed Karaduman, Ayhan Özdemir, Besire Saka, Bayram Abacık, Berkant Bülbül, Kerim Pilavcı, Şaban Kara, Uğur Türkbay, İsa Dereli, Kaan Alşan, İbrahim Altunbaş,Ramazan Cinkılıç, Cemal Demirci, Gökmen Hırçın, İsmail Kaptan, Kadir Odacı, Necdet Sivişoğlu, Necmiye Kaptan, Nurten Kayma, Recep Kaptan, Seyfullah Yılmaz, Soner Çilli, Soner Tığ, Turgut Duran, Çetin Karakoç, Durmuş Özsoy, Harun Ünal, Cem Sinoplu, Semih Yürük, Nurten Köseoğlu, Necla Yüksel, Nursen Atar, Hasan Gündoğdu, Orhan Astarlı, Ayhan Danacı, Mehmet Kükner, Hüseyin Pür, Tuncay Oruç, Vedat Pür, Kenan Kurt, Eyüp Islak, Yaşar Çoraman ve Fahri Oruç.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR