Advert
Advert
Advert

DEVREK AKP’DE DELEGE SEÇİMLERİ SÜRÜYOR

AKP Devrek İlçe Teşkilatında Delege Seçimi Başladı

DEVREK AKP’DE DELEGE SEÇİMLERİ SÜRÜYOR
Bu içerik 2023 kez okundu.
Advert

    -Yasemin Altun-

 

     Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Devrek İlçe Teşkilatında delege seçimi sürüyor.

    Kongre sürecine giren AKP Devrek İlçe Teşkilatı dün köy delegeleri seçimini yaptı, bugün de şehir merkezi ve yarın da Çaydeğirmeni beldesi delegelerinin seçimini yapacak

   Parti üyeleri, 85 köyden 255 delegeyi dün parti binasında oy kullanarak belirledi. Bugün de Devrek şehir merkezinin 5 mahallesinden 119 delegenin belirlenmesi için oy kullanıyor. Çaydeğirmeni beldesinin 24 delegesinin belirlenmesi için de yarın beldede seçim yapılacak.

    Toplam 405 delegesi bulunan Devrek AKP Teşkilatının 7 kişi de tabii delege olarak bulunuyor. Devrek şehir merkezinin 119 delegesinin belirlenmesi amacıyla bugün AKP’li üyeler parti binasında oy kullanımlarını sürdürüyor.        

     AKP Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, ilçe genelinde parti delegelerinin belirlenmesi amacıyla seçim yaptıklarını belirterek; “Demokrasi, değişim ve reform sloganıyla Cumhurbaşkanımız ve Gene Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkanımız olarak seçilmesinin ardından yenilenme sürecine giriyoruz. Bunun da ilk adımı delege seçimleri olacaktır. 2019 seçimlerine daha dinamik, daha güçlü ve yeni ekiplerle girmek için delege komisyonları oluşturmayı amaçlıyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerin ilkini delege seçimleriyle yapıyoruz. Değişimi sağlayıp, daha müreffeh ve kalkınmış bir Türkiye için reformlarımızı hayata geçireceğiz. Delege seçimlerimiz üyelerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.

     Bilindiği gibi, AKP 970 ilçe, 36 beldede delege seçimi yapacak. İlçelerden, illerden ve Genel Merkezden gelecek isimlerle AKP'nin yeni delegeleri belirlenmiş olacak. Kurucu üyeler, MKYK üyeleri, Merkez Disiplin Kurulunda ve Demokrasi Hakem Heyetinde yer alan isimler AKP'nin doğal delegeleri.

     İl ve ilçelerdeki kongreler sona erdikten sonra sıra 2018 yılında yapılması beklenen 6. olağan kongreye gelecek. İşte o kongrede yenilenen teşkilatların yeni delegeleri sandık başına gidecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR