Advert
Advert
Advert

MADENCİ RUHUYLA KAZANDIK: 2-0

2. LİG Beyaz grupta Zonguldak Kömürspor, 12’nci hafta maçında saha ve seyircisi önünde takipçilerinden Pendikspor’u 2-0 mağlup etti.

MADENCİ RUHUYLA KAZANDIK: 2-0
Bu içerik 2476 kez okundu.
Advert

   Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 12. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekibi Pendikspor ile karşı karşıya geldi.  Madenci forması ile sahaya çıkan ve 90 dakika boyunca iyi bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Zonguldakspor, son 3 haftadır aldığı beraberlik  sonrasında Pendikspor’u 2-0 yenerek şeytanını bacağını kırarak 3 puanın sahibi oldu. Kırmızı lacivertli ekibe 3 puanı getiren golleri 54’de Kamil içer ve 60’da ise Onur Eriş  kaydetti. Kırmızı Lacivertli temsilcimiz aldığı bu önemli 3 puan sonrasında puanını 19’a çıkartarak 8 sırada yer alırken, Pendik ise aldığı galibiyet sonrasında 11 puanla 13 sıraya düştü.  Bu önemli maçı Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Eski Milli oyuncu ve Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, GMİS yöneticileri, iş adamları ve çok sayıda taraftar maçı izledi.

SAĞLAM DESTEK

 

   Öte yandan, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki karşılaşmayı Süper Ligde en son Evkur Yeni Malatyaspor’u çalıştıran Zonguldaklı teknik direktör Ertuğrul Sağlam da izledi. Sağlam, maç öncesi soyunma odasına inerek meslektaşı Şenol Demir ve futbolculara başarı dileğinde bulundu. 90 dakikayı protokol tribününden izleyen Sağlam, ardından sahaya inerek koyu Kömürspor taraftarı Kader Dönmez’le maçın anısına fotoğraf çektiren Lacivert-Kırmızılı futbolculara eşlik etti. Sağlam, Kulüp Başkanı Süleyman Caner’i kutlayarak stattan ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR