Advert
Advert
Advert

BU MAKİNE HAYAL ETTİĞİNİZ HERŞEYİ YAPIYOR

Devrek’te Öksüz Mermer Fabrikası tarafından Türkiye sayılı makinelerden biri olan İtalya’dan ithal edilen sıfır atıklı TR81 adlı mermer makinesi hayal edilen herşeyi yapıyor.

BU MAKİNE HAYAL ETTİĞİNİZ HERŞEYİ YAPIYOR
Bu içerik 3704 kez okundu.
Advert

    Devrek’te Öksüz Mermer Fabrikası tarafından yurt dışından ithal edilen sıfır atıklı mermer, granit ve doğal taş işleme makinesi büyük ilgi görüyor. 25 yıldan bu yana Devrek’te mermer sektöründe faaliyet gösteren ve Öksüz Mermer fabrikası tarafından İtalya’dan ithal edilen TR81 adlı makine, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2015 yılı Mali Destek Programı kapsamında yurt dışından getirilen hizmete başladı.

   Türkiye’de sayılı miktarda bulunan makine ile ilgili bilgi veren firma sahibi Nazmi Öksüz, "Amacımız kurduğumuz sistem ile firmamızın ürün çeşitliliğini artırmasının yanı hem istidamı artırma hem de ülke ekonomisine katma değer sağlamaktır. Bu makine sayesinde çevreye zarar veren atık ürünler değerlendirerek binaların iç ve dış cephelerinde dekoratif malzeme olarak imal etmektedir. İthal ettiğimiz makinede hayaller sınırsız tabiri caiz ise siz hayal edin bu cihaz hayata geçirsin desek yalan olmaz. Öksüz, Bölgemizde mermer çıkartılmaması nedeniyle özellikle işlenmiş mermer ve granit yüksek bedellerle bölgemizde satılmakta ve alınan blok mermerin etkin şekilde değerlendirilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu makine ile fabrikamızda gerek bölgede gerekse yurdun dört bir tarafında büyük bir eksikliği giderecek ve hali hazırda kullanılmayan parça mermer ve granitlerin dekorasyon malzemesi olarak değerlendirilmesini sağlayacaktır. Yine bu cihaz ile mermerden imal edilmiş her türlü hediyelik ürünlerin iç pazarda yerini alacağına inanıyor, firma olarak teknoloji yakından takip ederek bölge ve yurt geneline katma değer sağlamak için tüm imkanları seferber ediyoruz” dedi.

 

  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR